Velkommen til KANFANAR mediebibliotek

Her finder du al information så som foto´s, videosekvenser, datablade, kataloger, pdf filer osv

Dersom der er oplysninger du som projekterende arkitekt eller bygherre måtte have brug for, som du ikke umiddelbart kan finde her i mediebiblioteket, så beder jeg dig venligst kontakte mig på:

Telefon: +45 2141 7633

Mail: klaus@andresenogconatursten.dk

Vi sender gerne prøver af KANFANAR og udgiften til forsendelsesomkostninger får du krediteret i de tilfælde, hvor der måtte komme en konkret ordre. Omfanget af vareprøveforsendelser er temmelig stort og jeg har desværre ikke mulighed for at imødekomme alle forestillinger, hvilket jeg beder have forståelse for. Hvilke type prøver af KANFANAR du måtte ønske bedes du venligst også oplyse.

 

Downloadlinks til pdf brochurer om KANFANAR

Spørgsmål til KANFANAR ? ... skriv gerne en besked 🙂

14 + 9 =

Det er her hele processen starter .....

 

 

 

og millioner af års klimatiske påvirkninger af de naturlige forekomster af mineraler i Istrien, Kroatien, som så giver os KANFANAR og dens cremefarvede helt unikke struktur i form af en kalksandsten, som selv under vore himmelstrøg i Skandinavien er frostsikker … det har vi nemlig papir og dokumentation for. 

Klik på linker herunder og se flere foto´s fra stenbruddet i Istrien … det er så fantastisk at opleve og kan bare sige, at der skal enorme kræfter og moderne teknologi til at udvinde, håndtere og ikke mindst efterfølgende bearbejde kalkstenen inden den installeres på din terasse, facaden i det nye firmadomicil eller i de offentlige rum.

 

 

 Se flere foto´s fra STENBRUDDET her ….